Πολιτική

Τριμερής συνάντηση κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για την ενέργεια

Νέα τριμερής συνάντηση μεταξύ του Κυπρίου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη και των πρωθυπουργών της Ελλάδας και του Ισραήλ, κ.κ. Τσίπρα και Νετανιάχου, θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, για το θέμα της ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, το θέμα της τριμερούς συζητήθηκε στα Ιεροσόλυμα κατά τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου.

Στην συνάντηση Νετανιάχου – Αναστασιάδη, συζητήθηκε επίσης εκτενώς, η ενίσχυση του ρόλου που διαδραματίζει η Κύπρος στην προσπάθεια ειρήνευσης στην Μέση Ανατολή, μέσα από την μεταφορά μηνυμάτων από τους Παλαιστινίους στο Ισραήλ και αντίστροφα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: Καμία διαδικασία νομιμοποίησης ατόμων που βρίσκονται παράνομα στη χώρα
«Όποιος αυτή τη στιγμή είναι παράνομος, θα μείνει παράνομος, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψής του όπου βρεθεί, της φυλάκισής τους δύο με πέντε χρόνια και της επιστροφής του»
Θάνος Πλεύρης
ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Σαφής αποδοκιμασία από τον ΥΠΕΞ, ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «διχαστικές και εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις» που αναπαράγουν ακροδεξιά ρητορική και τις παράνομες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο
Μακάριος Λαζαρίδης 8
Επιμένει ο Λαζαρίδης για τις ευθύνες Σημίτη στην κρίση των Ιμίων: «Δεν ανακαλώ τίποτα» απαντά στον Ανδρουλάκη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ «κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναπαράγει και αναμασά την τουρκική προπαγάνδα»
Μακάριος Λαζαρίδης 18