Πολιτική

Τσαπανίδου για Οικονόμου: «Αναζητά ευθύνες παντού, εκτός από την κυβέρνηση»

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, σχετικά με όσα σχολίασε για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο MEGA, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. 

“Ο κ. Οικονόμου, καλό θα ήταν να συναισθανθεί το πένθος που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων και το συλλογικό τραύμα της κοινωνίας, αντί να αναζητά ευθύνες παντού, εκτός από την κυβέρνηση”, αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου.

Και συνεχίζει: “Και ο κ. Μητσοτάκης, να καταλάβει πως κυβερνά τον τόπο τέσσερα χρόνια και δεν μπορεί κάθε φορά που συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός, ή κάθε φορά που οι πολιτικές του οδηγούν σε σοβαρές συνέπειες, να μην γνωρίζει ή να φταίει κάποιος άλλος.

Τέλος, οι «παλαιοσυνδικαλιστές, που επιχειρούν να κρατήσουν το ελληνικό κράτος δέσμιο των χειρότερων εποχών του», όπως λέει ο κ. Οικονόμου, είναι οι άνθρωποι που επί χρόνια προειδοποιούσαν την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με εξώδικα και απεργίες ότι τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας του σιδηροδρόμου, την ώρα που ο κ. Καραμανλής εμφανιζόταν ηθικά θιγμένος, επιμένοντας ότι ντρέπεται που τίθεται θέμα ασφάλειας των επιβατών, μέχρι και δέκα μέρες πριν το δυστύχημα όπου χάθηκαν 57 συνάνθρωποί μας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας
Η δεξίωση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ με Κωνσταντίνο Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα – Γέμισε με πολιτικούς και εφοπλιστές το Jefferson House
Η δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία στο Κολωνάκι παρατέθηκε προς τιμήν του υπουργού Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Νταγκ Μπέργκαμ και του υπουργού Ενέργειας Κρις Ράιτ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
11
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5