Πολιτική

Τσίπρας: “Απόρρητη” συνάντηση στο Θησείο για συζήτηση και… finger food!

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκαλέσει τους βουλευτής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστό μπαρ στο Θησείο το βράδυ της Δευτέρας, 04.11.2019. Η ιδιαιτερότητα και η ατζέντα.

Για ποτό και… finger food έχει προσκαλέσει απόψε (σ.σ. Δευτέρα 04.11.2019) το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας όλους τους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε γνωστό μπαρ στο Θησείο.

Ο Τσίπρας και η “κλειστή” συνάντηση

Όπως είναι φυσικό, εκεί αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, καθώς ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είχε μέχρι τώρα την ευκαιρία να συζητήσει με τους βουλευτές του κόμματός του σε πιο χαλαρό περιβάλλον τα θέματα που απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την κοινωνία.

Το εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι από την πλευρά της Κουμουνδούρου ζητήθηκε να μην παραβρεθούν κάμερες και να μην διαρρεύσουν τα όσα θα ειπωθούν μεταξύ των βουλευτών και του Αλέξη Τσίπρα.

Click4more: Τασούλας: “Διαφωνώ με τον Τσίπρα για την εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου” και τρέχουν οι εξελίξεις!

Μάλλον το τελευταίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί, καθώς οι εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο είναι εντονότατες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κάτι που σημαίνει πως το… ενδιαφέρον για το τι θα ειπωθεί στην χαλαρή αυτή βραδιά, θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φειδίας Παναγιώτου για Μαρία Καρυστιανού: Ίσως στο μέλλον της προτείνουμε να γίνουμε αδελφό κόμμα
«Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της, είμαι ανοιχτός, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμφωνούμε στα πάντα» είπε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για την τέως πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023»
Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου
Σωκράτης Φάμελλος για Μαρία Καρυστιανού: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η θέση για τις αμβλώσεις – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
«Είναι βαθιά, συντηρητική άποψη η αναθεώρηση του θέματος των αμβλώσεων και μόνο στον χώρο της τραμπικής ιδεολογίας συναντώνται παρόμοιες τοποθετήσεις»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος
Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κωνσταντίνο Τασούλα: Να πρυτανεύσει η λογική και ο διάλογος για να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις ΕΕ – ΗΠΑ
«Σε αυτό το περιβάλλον πρώτο έρχεται το συμφέρον της πατρίδας» τόνισε ο πρωθυπουργός στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο
9
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Υπερδεξιά μεσαιωνικού τύπου, η δήλωση για τις αμβλώσεις δείχνει ότι επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις
«Αυτό που ετοιμάζει είναι ένα υπερδεξιό μόρφωμα με πάρα πολύ επικίνδυνες ρίζες» πρόσθεσε ο Νίκος Καραχάλιος για τη Μαρία Καρυστιανού
Ο Νίκος Καραχάλιος και η Μαρία Καρυστιανού
15