Πολιτική

Τσίπρας: «Να μας απασχολήσει σοβαρά η αποχή»

Το εκλογικό αποτέλεσμα αποκάλυψε την κρίση του πολιτικού συστήματος σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Η αποχή πρέπει να απασχολήσει όλους πολύ σοβαρά. Εμάς ήδη μας απασχολεί, αλλά όχι τον κ. Παπανδρέου», τόνισε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι στην δήλωσή του είπε με έμφαση ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική χωρίς να έχει την πολιτική νομιμοποίηση και ενώ είναι ήδη μειοψηφία στις κάλπες.

Για το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι παρά την πολυδιάσπαση είχε μια θετική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε 15 δήμους θα έχει παρουσία στον δεύτερο γύρο. «Ο πρώτος γύρος είναι η αρχή ενός νέου κύκλου για να οδηγήσει στην συνάντηση της αριστεράς, με τον σοσιαλιστικό χώρο, είναι μια παρακαταθήκη για νέους αγώνες, με στόχο μια ευρεία συμμαχία που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών, την ανεξαρτησία της χώρας και την απεμπλοκή από το Μνημόνιο», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
27
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 14