Πολιτική

Τσίπρας: Χαμογελαστός και ευδιάθετος στο Λαύριο για ουζάκι με τους δημοσιογράφους [pics]

Για το παραδοσιακό ουζάκι με τους δημοσιογράφους βρίσκεται στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας. Χαμογελαστός έφτασε ο πρωθυπουργός.

Ευδιάθετος και με ένα πλατύ χαμόγελο έφτασε στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας για το παραδοσιακό ουζάκι με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ.

Ο πρωθυπουργός έπλεξε να κάνει το γεύμα στην Ανατολική Αττική που είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και την οποία δεν πρόλαβε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αδυνατισμένος από το «τρέξιμο των εκλογών με χαλαρή διάθεση και ανακουφισμένος που ολοκλήρωσε με επιτυχία μια δύσκολη τετραετία και μια μακρά προεκλογική περίοδο. Απόλαυσε κρύα μπίρα με ψαρομεζεδες και συζήτησε εφ΄ όλης της ύλης με τους δημοσιογράφους.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών. Δεν έλειψαν οι γνωστές πια εικόνες με τους πολίτες που έσπευσαν να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν με τον πρωθυπουργό.

tsipras

tsipras kalogeropoulouy

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

tsipras

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8