Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα

Οι παράλογες απαιτήσεις για νέα μέτρα μετά τη λήξη του προγράμματος δεν έχουν βάση, με δεδομένες τις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία, τόνισε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Όπως είπε, η ελληνική πλευρά προσέρχεται στη διαπραγμάτευση με αποφασιστικότητα και με την εύλογη προσδοκία ότι θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Πρόσθεσε ότι αν επιβεβαιωθεί αυτή η εύλογη προσδοκία, είναι πάρα πολύ πιθανό την 20η Φεβρουαρίου να έχουμε μια θετική εξέλιξη.

«Στόχος μας παραμένει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο και η ένταξη στο QE που θα επαναφέρει την Ελλάδα στην πλήρη κανονικότητα», συμπλήρωσε, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως «η συμφωνία που διαπραγματευόμαστε δεν περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα».

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στο Βερολίνο και αντί να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια, επέλεξε να επιρρίψει ευθύνες για την καθυστέρηση στην ελληνική κυβερνηση, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν διορίζονται από τους δανειστές αλλά εκλέγονται από τον ελληνικό λαό», προσέθεσε σχετικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4