Πολιτική

Β. Οικονομου: Θα ψηφίσω “παρών” περιμένω τη Σύνοδο Κορυφής

Την πρόθεσή του να ψηφίσει «παρών» στην αυριανή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εκδήλωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αναμένει και τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της 18ης Δεκεμβρίου για να δει το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού Μέγκα, megatv.com, ο κ. Οικονόμου είπε: «Αύριο όπως έχω δηλώσει θα ψηφίσω παρών. Το παρών το δικό μου σημαίνει είμαι επιφυλακτικός για την ψηφοφορία την αυριανή, σε σχέση με το πρόσωπο του κ. Δήμα, όχι το πρόσωπο που είναι αξιόλογο αλλά σαν μια κλειστή κομματική υποψηφιότητα. Γιατί αναμένω και τα αποτελέσματα της 18ης Δεκεμβρίου που είναι η σύνοδος κορυφής για να δω το αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης που η κυβέρνηση κάνει, για το κλείσιμο της αξιολόγησης». Σημείωσε επίσης ότι ο ελληνικός λαός περιμένει τη συμφωνία για κρίνει και να έχει κάποια δεδομένα στα χέρια του. Εν συνεχεία, ανέφερε ότι ο κ. Σαμαράς «επέλεξε να προτάξει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τη συμφωνία» κάτι που «δημιουργεί μια απορία τουλάχιστον».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στην Ελλάδα – Η ανάρτησή του μετά την ενεργειακή συμφωνία
«Από τις πρώτες μέρες της πλήρους εισβολής της Ρωσίας, η Ελλάδα μας βοηθά, συνεργάζεται με την Ευρώπη και με άλλους εταίρους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ειρήνη»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Μητσοτάκης: Ενεργοποιήθηκε ο κάθετος διάδρομος, η Ελλάδα κόμβος ενέργειας - Ζελένσκι: Ευχαριστώ Ελλάδα και ΗΠΑ
«Η Ευρώπη θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο δεν θα μπορεί πια να εισέρχεται μεταμφιεσμένο στην ήπειρό μας» τόνισε ο πρωθυπουργός για τις συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ουκρανία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Κυριάκος Μητσοτάκης 281