Πολιτική

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μιλάμε για μεγάλη νίκη του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε από νωρίς, το απόγευμα της Κυριακής (08.09) στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, και έκανε λόγο για μεγάλη νίκη της παράταξης “Πειραιάς Νικητής”.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά ο οποίος είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα. Παρόλα αυτά, στάθηκε και αυτή τη φορά στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη.

Εισερχόμενος στα γραφεία του συνδυασμού, δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε πως παρόλο που δεν είναι εκ νέου υποψήφιος, θα είναι δίπλα στους Πειραιώτες και δίπλα στον συνδυασμό.

Ο Γιάννης Μώραλης παραμένει στην… αρχηγία του Πειραιά (όλα δείχνουν με εντυπωσιακό ποσοστό) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει: “Mιλάμε για μια μεγάλη νίκη του “Πειραιά Nικητή” παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε.

Εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο “Πειραιας Νικητης” για άλλη μια φορά και ο Γιαννης Μωραλης σήμερα θα κερδίσει με μια μεγάλη διάφορα από την Α Κυριακή.

Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν μεγάλα έργα για τον Πειραιά και θα έχουμε μια καλύτερη ζωή”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5