Πολιτική

Βαριές καταγγελίες Ντόρας για το εκλογικό φιάσκο – Το “καρφί” για Σαμαρά

Φωτιές ανάβει η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο την Κυριακή να υπήρξε σαμποτάζ, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως μπορεί να παρενέβησαν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ωστόσο, παρά τις ερωτήσεις δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία και τόνισε πως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα συμφέρον πολιτικό και οικονομικό να προσπαθήσει να αποφασίσει για τα εσωτερικά της θέματα.

Δεν απέκλεισε μάλιστα το σύστημα την Κυριακή να έπεσε σκοπίμως και επικαλέστηκε την εμπειρία της το 2009 όταν εκείνη ήταν υποψήφια απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά.

Δήλωσε χαρακτηριστικά και τότε πως στις τότε εσωκομματικές εκλογές υπήρχαν σοβαρά προβλήματα και τα μηχανήματα είχαν πέσει για τουλάχιστον 4 ώρες. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το αποτέλεσμα το 2009 μπορεί να ήταν προϊόν νοθείας δήλωσε πως τις 4 ώρες που είχε πέσει τότε το σύστημα έγιναν πράματα και θάματα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εσωτερικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία δήλωσε αντίθετη με την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη και πως έπρεπε να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
328
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19