Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει διασωληνωμένος – «Έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις»

Διασωληνωμένος παραμένει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Ο Βασίλης Λεβέντης μέρα μετά την αποσωλήνωσή του, «παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας» και «κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του». Έτσι από τις 29 Σεπτεμβρίου παραμένει διασωληνωμένος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαγνώστηκε με κορονοϊό τα μέσα Σεπτεμβρίου και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ’ οίκον, στις 25 Σεπτεμβρίου μετέβη στον Ευαγγελισμό σε πιο σοβαρή κατάσταση αλλά δυο ώρες μετά την εισαγωγή του, η υγεία του επιδεινώθηκε και είχε διασωληνωθεί.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο επειδή φοβόταν λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, Αναστασία Μεντεσίδου, ο Βασίλης Λεβέντης καθυστετούσε να εμβολιαστεί «γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών».

«Είμαστε λελογισμένα αισιόδοξοι»

Μιλώντας στο MEGA, ο αδερφός του κ. Λεβέντη σημείωσε:

«Είναι διασωληνωμένος και τις επόμενες ώρες θα προσπαθήσουν οι γιατροί να τον αποσωληνώσουν για να δούμε αν αναπνέει μόνος του. Είναι σταθερός, έχουμε μια λελογισμένη αισιοδοξία. Νομίζω θα έχουμε καλή εξέλιξη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβλήματα με το καλημέρα στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική - Το χρονόμετρο, οι ενστάσεις και οι εντάσεις
Ένταση από τα... αποδυτήρια με την υποβολή ενστάσεων επί της διαδικασίας για τη σύσταση Προανακριτικής με καταγγελίες και προαναγγελίες αποχωρήσεων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
6