Πολιτική

Βενιζέλος: Θέμα αντισυνταγματικότητας για τις τηλεοπτικές άδειες έθεσε στην Ολομέλεια

Θέμα αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, με ολόκληρη νομική και πολιτική πραγματεία έθεσε και ανέπτυξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην Ολομέλεια της Βουλής με την έναρξη της συνεδρίασης.

Η εκτενή ανάπτυξη των επιχειρημάτων που έκανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ανάγκασαν τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, να ζητήσει από την υπηρεσία των πρακτικογράφων να προβούν άμεσα στην έκδοση αδιόρθωτων πρακτικών, ώστε το επόμενο μισάωρο να διανεμηθούν στους βουλευτές προκειμένου να μπορέσουν να τοποθετηθούν -εκτός του «λέγοντα»- και οι «αντιλέγοντες» από τα υπόλοιπα κόμματα, καθώς και οι αρμόδιοι υπουργοί εκ μέρους της Κυβερνήσεως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δικιά μας έξοδος από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
«Το Μεσολόγγι», όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «μας καλεί συνεπώς να σκεφτούμε ότι η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένες, είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται φροντίδα, κάτι που σημαίνει και συμμετοχή και ευθύνη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
7
Αλέξης Τσίπρας για επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου: «Ο σύγχρονος πατριωτισμός που οφείλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι λόγια»
Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του επισημαίνει πως  «Η Έξοδος του...
Ο Αλέξης Τσίπρας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νέο βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα: «Αστυνομικοί άσκησαν βία στον Πάνο Ρούτσι»
Στην ανάρτησή της, η ίδια επισημαίνει ότι ως συνήγορος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εντολέα της και να καταγγέλλει παραβιάσεις, κάνοντας λόγο για «συντεταγμένη επιχείρηση» σπίλωσης τόσο των γονέων όσο και των συνηγόρων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου