Πολιτική

Βορίδης σε Τσίπρα για αυτοδιοικητικές εκλογές – «Θα γίνουν την ημερομηνία που ορίζει ο νόμος»

Απάντηση έδωσε ο Μάκης Βορίδης σε Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής είχε απευθυνθεί σχετικά στον υπουργό Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, διαβεβαιώνει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία», τονίζει σχετικά ο κ. Βορίδης.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικό ερώτημα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχε διατυπώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1