Πολιτική

Βουλευτής ΝΔ για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: “Αποκυήματα φαντασίας κέντρων του εξωτερικού που θέλουν να επιβάλουν μια νέα πραγματικότητα”

Αρνητικός για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου εμφανίστηκε ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Γ. Κασαπίδης. Ο βουλευτής έκανε λόγο για αποκυήματα φαντασίας κέντρων του εξωτερικού που θέλουν να επιβάλουν μια νέα πραγματικότητα.

“Εγώ δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Είναι κάτι το οποίο δεν το πιστεύω. Είναι αντίθετο με τις αξίες και τις αρχές που μεγάλωσα. Η επιστήμη δεν έχει αποδείξει σήμερα ότι υπάρχει τρίτο φύλο.

Η επιστήμη δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει αλλαγή φύλου επειδή έχει γίνει λάθος της φύσης στη γέννηση ενός ανθρώπου… Αποκυήματα φαντασίας κέντρων του εξωτερικού που θέλουν να επιβάλουν μια νέα πραγματικότητα”.

Πηγή: kozanimedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αναπτυξιακό όραμα ενόψει της 89ης ΔΕΘ παρουσίασαν οι υπουργοί της κυβέρνησης σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής
Τα υπουργικά στελέχη παρουσίασαν το ολοκληρωμένο σχέδιο μετασχηματισμού της Θεσσαλονίκης σε σύγχρονο οικονομικό, τεχνολογικό και πολιτιστικό πόλο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων της Θεσσαλονίκης ενόψει της 89ης ΔΕΘ, στο Μέγαρο Μουσικής.