Πολιτική

Βουλή: Ρεκόρ χρόνου και ομιλητών στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων

Σε σύντομο απολογισμό του τριημέρου της ανάγνωσης των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης, προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος ενημέρωσε ότι στις 36 ώρες συνεδριάσεως, που αποτελεί ρεκόρ χρόνου σε Προγραμματικές Δηλώσεις, μίλησαν συνολικά 135 ομιλητές. Συγκεκριμένα μίλησαν 92 βουλευτές, οκτώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, 26 υπουργοί και οι οκτώ Πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Στην προηγούμενη συζήτηση του 2019 επί των Προγραμματικών Δηλώσεων είχαν μιλήσει 108 βουλευτές, αλλά επί τριάντα μία ώρες, ενώ στις Προγραμματικές Δηλώσεις του 2015 -και στις δύο φορές που είχαμε προγραμματικές- είχαν μιλήσει αντιστοίχως 74 και 99 βουλευτές. Ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε επίσης ότι η μέση διάρκεια των 19 συζητήσεων επί Προγραμματικών Δηλώσεων που διεξήχθησαν μεταπολιτευτικά και εκτυλίχθηκαν εντός του τριημέρου ήταν 20 ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11