Πολιτική

Βουλή – Ασφαλιστικό: Κατέγραφαν τα πάντα με τα κινητά οι Χρυσαυγίτες! (ΦΩΤΟ)

Σε έναν κόσμο με... δικούς τους κανόνες φαίνεται πως ζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κατά την διάρκεια της... σύρραξης μέσα στο Κοινοβούλιο, πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραφαν τα πάντα με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Η Βουλή για μία ακόμη φορά μετατρέπεται σε… γήπεδο, με αφορμή την συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με βρισιές, απειλές και φωνές, κατάφεραν να διακοπεί η συνεδρίαση και θέλησαν μάλιστα να έχουν και… αποδείξεις!

“Πρόεδρε, σε γράφουν από πίσω”!

Όλα ξεκίνησαν κατά τον… round two της αντιπαράθεσης μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Και λέμε round two διότι νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής είχε γραφτεί η “πρώτη πράξη” της κόντρας με σκληρούς, εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, που καθόταν στα έδρανα, είπε πως ορθώς έχει πράξει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Λαμπρούλης (σ.σ. που ζήτησε την αποβολή του Γιάννη Λαγού από την αίθουσα) και ζήτησε να διαγραφούν όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και των βουλευτών της ΧΑ απ΄τα πρακτικά και να αποχωρήσει ο βουλευτής για να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr την στιγμή που ο Νίκος Βούτσης έπαιζε τον ρόλο του… πυροσβέστη και προσπαθούσε από το έδρανό του να βρεθεί λύση για την διαγραφή των πρακτικών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, του είπε “πρόεδρε σε γράφουν από πίσω“, δείχνοντας πως βουλευτές της ΧΑ είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα για να βιντεοσκοπήσουν τα έκτροπα!

Και για του λόγου το αληθές…

Αποτελεί άλλωστε συνήθη τακτική της ΧΑ να καταγράφει διάφορες στιγμές έντασης και στην συνέχεια να τις δημοσιοποιεί…

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ