Πολιτική

Χαρδαλιάς – Το 2024 ξεκινάμε την πορεία για τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική: Μπροστά

«Η αυγή του 2024 είναι ο πρόλογος μιας νέας σελίδας για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας» τονίζει σε μήνυμά του ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Μαζί με τους πολίτες, με τη δύναμη που μας δίνει η ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή της κοινωνίας, χαράζουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική: Μπροστά. Με σχέδιο, σεμνότητα και χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε λεπτό από τους στόχους μας. Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη, ευημερία, αγάπη και αφθονία σε όλες και σε όλους» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το πρωί ο κ. Χαρδαλιάς παραβρέθηκε στην καθιερωμένη πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς υποδέχθηκε στην είσοδο της Μητρόπολης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, μαζί με τον  Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βαρνάβα Θεοχάρη, τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας, ο βουλευτής της «Νίκης» Νικόλαος Βρεττός ως εκπρόσωπος του κόμματος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Τραγάκης, Γιώργος Σταμάτης και Ιωάννα Λυτρίβη, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Αθανάσιος Χαλκιάς, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάππα-Χριστοδουλέα, η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Σωτηρία Ντούνη, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μαρία Γκανέ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι Αρχηγοί των γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποί τους, ανώτατοι αξιωματικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ξένων δογμάτων κ.ά.

Αμέσως μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο περιφερειάρχης μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για τη διατύπωση των καθιερωμένων πρωτοχρονιάτικων ευχών στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221