Πολιτική

“Χείμμαρος” ο Λεβέντης: Θέλουν να με εντάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίξουν την κυβέρνηση – Ο Καλλιάνος λέει ψέματα

«Δολοπλοκίες του Μητσοτάκη,της Φώφης και του Σταύρου,οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίξουν την κυβέρνηση», κατήγγειλε ο πρόεδρος των Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με δήλωσή του στην Ζαγορά του Πηλίου.

Ο Βασίλης Λεβέντης συμπλήρωσε μάλιστα ότι η Φωφη Γεννηματά και ο Σταύρος θεοδωράκης έχουν κάνει δώρο τις 50 έδρες μπόνους στον κ. Μητσοτάκη, αφού δεν ψήφισαν την απλή αναλογική.

Για τον ανεξάρτητο βουλευτή κ.Καλλιάνο δήλωσε ότι «αν ζητήσει συγνώμη και πει ότι όσα είπε είναι ψέματα, θα τον ξαναδεχτεί στο κόμμα».

Ο κ. Λεβέντης προβλέπει σύντομα εκλογές και ότι «ο Τσίπρας σκέφτεται για δεξιά παρένθεση, να εκλεγεί ο Μητσοτάκης με το μπόνους των 50 εδρών, να κυβερνήσει για 5 μήνες και να τα κάνει όλα μπάχαλο».

Όσον αφορά τις εξελίξεις με την αδειοδότηση των καναλιών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε να μη κλείσει κανένα κανάλι και να συγκροτηθεί το ΕΣΡ όχι με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με άτομα κύρους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πηγές ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έγινε παρέμβαση για να συγκαλυφθεί μια «πράσινη» υπόθεση που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ
«Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για στενό συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος παρενέβη προκειμένου να διαγραφεί ποσό ύψους 400.000 ευρώ» τονίζουν πηγές της ΝΔ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 5
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι κτήνος όποιος δεν κατάλαβε τι έκανε ο Πάνος Ρούτσι – Είναι ψέματα όσα λέει η κυβέρνηση
«Ζητώ συγγνώμη από την κυβέρνηση που υπερασπίζομαι ανθρώπους, πολίτες, κινήματα, σωματεία, αφιλοκερδώς σε όλη την Ελλάδα και τρέχω όπου με χρειάζονται» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 20