Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Να υποβάλουν πόθεν έσχες οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση υποβολής πόθεν έσχες όλων των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή ο Χρήστος Σπρίτζης.

«Η διαφάνεια, η αλήθεια, η ειλικρίνεια, απέναντι σε κάθε πολίτη είναι αξιακή αρχή του κόμματός μας», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπρίτζης, ζητώντας όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος να υποβάλουν πόθεν έσχες. 

Ο κ. Σπίρτζης στην πρότασή του, χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη «για να αποδείξουμε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι ούτε το κόμμα μας ούτε τα στελέχη μας έχουν να κρύψουν οτιδήποτε, «μετά την τραυματική εικόνα των αναφορών και των υπονοουμένων για ”μαύρα” ταμεία και διαρροών στοχοποίησης συντρόφων».

«Σε αυτό το πλαίσιο οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος θα καταθέτουν με την υποψηφιότητά τους το πόθεν έσχες που έχουν καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές ώστε να δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πριν την αναγόρευσή τους από το Συνέδριο» σημείωσε.

«Στο πλαίσιο αυτό, προσβλητικές αναφορές σε βάρος της προσωπικότητας βουλευτών, στελεχών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των οργάνων, όπως ”κουκουλοφόροι”, ”πραξικοπηματίες”, ”εκτροπές” και άλλα καθώς και συμπεριφορές και πράξεις που στοχοποιούν βουλευτές και στελέχη του κόμματος είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι οι «87» στηρίζουν την εισήγηση για εκλογές στις 24 Νοεμβρίου. Κάλπες στις 3 Νοεμβρίου θέλουν Πολάκης και Κασσελάκης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ