Πολιτική

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα χαιρετίζει τη συμφωνία εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων Μπαχρέιν –Ισραήλ

Tη συμφωνία εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων Μπαχρέιν -Ισραήλ χαιρετίζει η Ελλάδα όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Η εξέλιξη αυτή, μετά και από την αντίστοιχη συμφωνία μεταξύ του Ισραήλ και των ΗΑΕ, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό βήμα προς την παγίωση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», αναφέρει.

«Αναγνωρίζουμε, σε αυτό το πλαίσιο, τον καθοριστικό ρόλο των ΗΠΑ και τη συμβολή τους για επίτευξη του στόχου αυτού», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.

«Υπογραμμίζουμε την ανάγκη εξεύρεσης μιας συνολικής και συνεκτικής λύσης δύο κρατών στην αραβοϊσραηλινή διένεξη, επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου και των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τους 30 πρώτους συνεργάτες του, rebranding με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν με την έκδοση του βιβλίου του, όπου εκεί θα φανεί με ποιους από τους πρώην συντρόφους του θέλει να συμπορευθεί δεδομένου ότι στην «Ιθάκη» υπάρχουν διάλογοι και αναφορές για πολλά πρόσωπα
Αλέξης Τσίπρας 8
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Υποδύεται τον «ήρωα της διαφάνειας» για ΟΠΕΚΕΠΕ όταν λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επιτίθεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ζητούν τον έλεγχο»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος, μέχρι να τιμωρηθούν όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις
«Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτός μας «πήρε μακριά» τον μεγάλο μας τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο. Όμως, με έναν τρόπο, ο Νιόνιος θα είναι πάντα εδώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες 78