Πολιτική

Υπόθεση Πανούση – ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι σε πανικό

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει. Δεν είναι απάντηση οι προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν τα μέλη της για όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γ. Πανούσης. Είναι απόδειξη πανικού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Βεβαίως, η Δικαιοσύνη έχει χρέος να προχωρήσει την έρευνα, το ταχύτερο δυνατό. Οφείλει όμως και ο Πρωθυπουργός να πάρει ξεκάθαρη θέση. Για την ουσία της υπόθεσης. Για τους ισχυρισμούς του Γ. Πανούση ότι «τον απομάκρυνε για να τον προστατεύσει». Για τις αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις με την τρομοκρατία, τη δημιουργία παρακράτους και την ύπαρξη νοσηρών κυκλωμάτων».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 58