Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Στη λάσπη και τον βούρκο τους, απαντάμε μόνο με αγώνα για αλήθεια και δικαιοσύνη»

«Δεν έχουν καταλάβει αυτό που έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα. Όλοι στο Σύνταγμα στις 28 Φλεβάρη»

Για «πρωτομάστορες της συγκάλυψης και του μπαζώματος» κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως απαντηση στις «επιθέσεις» που όπως δηλώνει  δέχεται με αφορμή την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης η οποία την κατηγορεί ευθέως για τοξικότητα και «χυδαιότητα» για το θέμα των Τεμπών, ξεσπά με δηλώσεις της λέγοντας ότι: «Στη λάσπη και τον βούρκο τους, απαντάμε μόνο με αγώνα για αλήθεια και δικαιοσύνη».

Με φόντο την υπόθεση των Τεμπών, η πρόεδρος της της Πλεύσης Ελευθερίας είχε σήμερα (21.02.2025) λεκτική αντιπαράθεση με τον Παύλο Μαρινάκη – Η «σύγκρουση» ξεκίνησε όταν η Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στην εμπορική αμαξοστοιχία τη μοιραία νύχτα, είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε παράνομη ουσία που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία της οποίας ο μηχανοδηγός ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατηγόρησε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για ακραία χυδαιότητα και προσβολή νεκρών, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Κόντρα ξέσπασε και χθες μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και στελεχών της ΝΔ με τον Άδωνι Γεωργιάδη να την κατηγορεί ευθέως για τις επιθέσεις αυτές.

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: 

«Στη λάσπη και τον βούρκο τους, απαντάμε μόνο με αγώνα για αλήθεια και δικαιοσύνη.

Στην τοξικότητα και τη συγκάλυψη, απαντάμε με τους αγώνες μας στο πλευρό των πολιτών. Γινόμαστε η φωνή της αλήθειας, η βροντερή φωνή ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.



Βγαίνουν και λένε οι πρωτομάστορες της συγκάλυψης και του μπαζώματος ότι εγώ και οι οικογένειες των παιδιών, των θυμάτων, καθυστερούμε τη δίκη. Δεν έχουν καταλάβει αυτό που έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα. Όλοι στο Σύνταγμα στις 28 Φλεβάρη», είπε από το περιστύλιο της Βουλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 3
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 13