Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή με πανό στις εκδηλώσεις για το Δίστομο (ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας, με επικεφαλής τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους Γιάννη Σταθά, Ραχήλ Μακρή και Κώστα Ζηκογιάννη, συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης των 218 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο.

Στη μετάβαση προς το μνημείο των πεσόντων πορεύτηκαν με το πανό των Γερμανών Ακτιβιστών “ΑΚ Δίστομο”, που ενεργοποιούνται για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, με την οποία δικαιώνονται τα θύματα του Διστόμου και υποχρεώνεται το γερμανικό κράτος να καταβάλει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο.

Δείτε την εικόνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 2
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος