Πολιτική

Ζουράρις: Δεν είχε πιει… καφέ! Κακοκεφιές και “απειλές”! [vid]

"Επεισοδιακή" ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. Οι απανωτές αρνήσεις και το... χιούμορ στους δημοσιογράφους.

Θα δείτε ένα βίντεο μόλις 25 δευτερολέπτων. Σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε να “κλέψει” την παράσταση, με δηλώσεις… δηλητηριώδεις!

Για να ρωτήσεις εσύ ρε” είναι η πρώτη του απάντηση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν… το λάθος να του κάνουν και δεύτερη ερώτηση. Ή μάλλον… προσπάθησαν αφού μετά το “κύριε Ζουράρι” του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε “δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά“!

Αφού ο δημοσιογράφος τον “έπεισε” να δεχθεί μια ερώτηση, διευκρινίζοντας πως απευθύνεται στον… πολίτη -και όχι τον υφυπουργό- Κώστα Ζουράρι, ξεκίνησε την ερώτηση: “Λένε λοιπόν ότι η παρουσία σας…” πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει λέγοντάς του “είσαι φλύαρος! Αμέσως ερώτηση“!

Ακολούθως κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο Κώστας Ζουράρις είπε… “απειλητικά” σε έναν από αυτούς “στον Έβρο σε βλέπω εγώ“, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε σχεδόν… πανηγυρίζοντας, με τα χέρια υψωμένα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν είναι κατανοητή η ταυτότητά της, ψαρεύει σε θολά νερά όπως ο Βελόπουλος
Ο πρώην υπουργός άσκησε κριτική στα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ και στάθηκε στις δεσμεύσεις για μετανάστευση και εμπόριο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν στην Άγκυρα
Ο Μάκης Βορίδης
Νίκος Δένδιας από Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γκιουλέρ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε στο επίκεντρο την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και την αμυντική παραγωγή, παρουσιάζοντας την «Ατζέντα 2030» και την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Νίκος Δένδιας
Στη Βουλή τον Μάιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ομόφωνα εγκρίθηκαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων οι προσκλήσεις προς τον κ. Βαρθολομαίο για ομιλία στις 5 Μαΐου και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ακριβή ημερομηνία να οριστικοποιείται εντός του μήνα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Μαρινάκης για επεισόδιο με δημοσιογράφο: Μαθήματα κράτους δικαίου δεν δεχόμαστε από αυτούς που διαστρεβλώνουν την αλήθεια
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για «συκοφαντικές τοποθετήσεις με τον μανδύα του ερωτήματος» και διέψευσε σενάρια περί περιορισμού ερωτήσεων ή ανάκλησης διαπιστεύσεων
Ο Παύλος Μαρινάκης 9