Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Avengers Infinity War: Όλοι εναντίον του Τιτάνα Thanos

Avengers Infinity War

Όσοι πιστοί της Marvel, προσέλθετε! Avengers και Guardians of the Galaxy ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της νέας απειλής, τον Thanos. Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Avengers Infinity War.

Ένας σούπερ ήρωας δεν είναι αρκετός για να αντιμετωπίσει τον Τιτάνα Thanos. Οι Avengers και οι Guardians of the Galaxy ενώνουν τις δυνάμεις τους για την νέα απειλή που μπορεί να καταστρέφει ολόκληρο τον πλανήτη. Υπομονή μέχρι της  4 Μαΐου του 2018 που το Avengers Infinity War θα κάνει πρεμιέρα.

Σκοπός του Tιτάνα Thanos είναι να συλλέξει τις έξι Infinity Stones. Τις πέτρες που μόλις συγκεντρωθούν όλες μαζί, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να νικήσει την ακαταμάχητη δύναμή τους. Οι Avengers και οι Guardians of the Galaxy γίνονται όλοι μαζί μία γροθιά για να εμποδίσουν τον αδίστακτο Τιτάνα από το να τις χρησιμοποιήσει κατά της ανθρωπότητας.

Avengers Infinity War: Η Marvel μεγαλουργεί

Την ταινία σκηνοθετούν οι Τζο και Αντονι Ρούσο («Captain America: The Winter Soldier», «Ant-Man», «Captain America: Civil War»). Η ταινία έλεγαν ότι αρχικά θα χωριζόταν στα δύο. Τα σχέδια όμως άλλαξαν και από ό,τι φαίνεται θα κυκλοφορήσει ως μια ταινία. Η επόμενη ταινία των Avengers έχει ημερομηνία εξόδου την 3η Μαΐου του 2019.

Όποιος έχει διαβάσει τα κόμικς, ξέρει την απάντηση. Κάποιοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν κάποιους από τους αγαπημένους τους Avengers.

Ετοιμαστείτε για άλλο ένα μαρβελικό αριστούργημα! Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας, Avengers Infinity War που μόλις κυκλοφόρησε:

Πηγή βίντεο: Marvel Entertainment

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις