Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Black Friday: Μερικές από τις μοναδικές προσφορές που θα δούμε στα Public

Black Friday: Μερικές από τις μοναδικές προσφορές που θα δούμε στα Public

Τα Public, για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέρνουν τον θεσμό Black Friday, όπου εκείνη τη μέρα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές σε πολλά προϊόντα, μόνο για λίγες ώρες. 

Ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα teasers προσφορών, για το τι πρόκειται να συναντήσει κάποιος που θα επισκεφθεί κάποιο κατάστημα Public την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου με τους λάτρεις των video games να πανηγυρίζουν αφού μπορούν να βρουν το Xbox One 1TB & Gears of War 4 & Xbox Live Gold Συνδρομή 3 μηνών από 439 ευρώ μόνο 199 ευρώ προσφορά που ζηλεύουν ακόμα και τα αμερικάνικα καταστήματα τεχνολογίας.
Εκτός από το Xbox και για οι λάτρεις του Playstation μπορούν να βρουν το PlayStation 4 500GB Slim D Chassis & Call of Duty: Infinite Warfare & Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη από 439 ευρώ μόνο στα 299 ευρώ.
Από αυτές τις προσφορές που είναι μόνο η αρχή καταλαβαίνετε τι πρόκειται να συμβεί στα καταστήματα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ή πλέον Black Friday όπως θα ονομάζεται και στην Ελλάδα μιας και την ιδέα των Public φαίνεται πως ακολουθούν σιγά σιγά και άλλα καταστήματα…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε