Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής με αποδείξεις μόνο στη MediaMarkt

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής με αποδείξεις μόνο στη MediaMarkt

Τη σημερινή εποχή με την τεράστια εξέλιξη του Internet και της τεχνολογίας γενικότερα, είναι σχετικά εύκολο να ανακαλύψεις ποιο κατάστημα έχει τη φθηνότερη τιμή σε κάποιο προϊόν. Εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησης και προηγμένα εργαλεία είναι στην υπηρεσία του καταναλωτή ανά πάσα στιγμή.

Επομένως, όταν βγαίνει κάποιος και ισχυρίζεται ότι προσφέρει εγγύηση χαμηλότερης τιμής, αν μη τι άλλο θα πρέπει να το εννοεί στο 100%. Και όταν αυτός ο κάποιος είναι η MediaMarkt τότε «δεν μπορεί, αλήθεια θα είναι». Και είναι! Ωστόσο, επειδή παντού υπάρχουν οι «άπιστοι Θωμάδες», η MediaMarkt δεν λέει απλά λόγια, αλλά έχει και αποδείξεις!

Ας δούμε τι είχε συμβεί την τελευταία φορά: Όταν η συγκεκριμένη ενέργεια είχε τρέξει τον περασμένο Φεβρουάριο, από τις χιλιάδες αποδείξεις που κόπηκαν, ΜΟΝΟ σε 4 περιπτώσεις βρέθηκαν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή σε άλλα καταστήματα. Και μη φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές. Μιλάμε για 95 ευρώ συνολικά. Επομένως, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μόνο η MediaMarkt προσφέρει εγγυημένα χαμηλότερη τιμή και μάλιστα όχι σε ορισμένα, αλλά σε ΟΛΑ τα προϊόντα. Φαίνεται απίστευτο; Κι όμως, είναι αληθινό.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά τις περιπτώσεις όπου ένα προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο, όπως είναι λογικό. Μόνο τα ίδια μοντέλα μπορούν να συγκριθούν ευθέως. Επιπλέον, θα πρέπει αυτό το προϊόν να είναι διαθέσιμο, καινούργιο (όχι refurbished, εκθεσιακό κ.λπ.) και να το εμπορεύεται μεγάλη ανταγωνιστική αλυσίδα, με πολλαπλά φυσικά καταστήματα και e-shop.

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής έρχεται να προστεθεί στο έτσι κι αλλιώς κορυφαίο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η MediaMarkt όλο το χρόνο. Οπότε να παρακολουθείς το site της για να «απολαμβάνεις» πρώτος όλες τις υπηρεσίες της και όταν «ξανατρέξει» η Εγγύηση χαμηλότερης τιμής να τρέξεις να προλάβεις! Επίσης μην ξεχνάς ότι από την αυθημερόν παράδοση έως την επέκταση εγγύησης G-Plus και το service τηλεοράσεων, υπολογιστών, οικιακών συσκευών, αλλά και τη δωρεάν παράδοση, στη MediaMarkt έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις σιγουριά!

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Στη MediaMarkt μπορείς να ανακυκλώσεις εύκολα και απλά τις παλιές σου συσκευές συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, να αξιοποιήσεις την υπηρεσία της δωροκάρτας για να πραγματοποιείς τις δικές σου αγορές σου ή να την κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου, ενώ μέσω του app για Android και iOS, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από το κινητό, αλλά και να ενημερώνεσαι για όλες τις προσφορές και τα νέα της MediaMarkt.   

Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής της MediaMarkt είναι σίγουρα για μια πολύ καλή κίνηση -πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα- που ελπίζουμε να βρει μιμητές και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όχι μόνο στα ηλεκτρονικά. Από τη μία, η αγορά χρειάζεται τέτοιες τονωτικές ενέσεις εν μέσω πανδημίας και lockdown για να πάρει τα πάνω της και από την άλλη οι κινήσεις αυτές ξανακερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που είναι τόσο απαραίτητη την περίοδο αυτή.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις