Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκπτώσεις 2021: Ευκαιρία για αλλαγές σε κάθε γωνιά του σπιτιού!

Εκπτώσεις 2021: Ευκαιρία για αλλαγές σε κάθε γωνιά του σπιτιού!

Κάθε αρχές Γενάρη είναι παραδοσιακά η αρχή των εκπτώσεων στην Ελλάδα. Το 20210 δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και έτσι από τις 11 Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει οι χειμερινές προσφορές.

Η περίοδος των εκπτώσεων ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου, οπότε έχεις αρκετό χρόνο να ψάξεις και να αποκτήσεις κορυφαία προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Στην ίδια διαδικασία μπήκαμε και εμείς. Ψάξαμε, βρήκαμε και είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε σούπες προσφορές που εντοπίσαμε. Οι Red Days της Media Markt είναι αυτές που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή, οι οποίες περιλαμβάνουν χιλιάδες προϊόντα με μεγάλο ποσοστό έκπτωσης. Όπως δηλαδή συμβαίνει και με τις Red Days κατά τη διάρκεια του χρόνου, έτσι και τώρα η MediaMarkt μας κερδίζει με τις ασυναγώνιστές τιμές της.

Με τη MediaMarkt να είναι ο μεγάλος των οικιακών συσκευών, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε τον απόλυτο οδηγό για ανανέωση κάθε δωματίου! Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από τις μεγάλες οικιακές συσκευές και συγκεκριμένα την κουζίνα. Η «δυνατότερη» προσφορά που εντοπίσαμε εδώ είναι η ηλεκτρική κουζίνα BEKO FSM 67010GX. Η έκπτωση ξεπερνά το 20% και οι δυνατότητές της είναι υπερπλήρεις.

Επόμενη συσκευή που χρειάζεται σε κάθε σπίτι είναι φυσικά το πλυντήριο ρούχων. Αν χρειάζεσαι μεγάλη χωρητικότητα, αλλά οικονομική τιμή, δεν υπάρχει πιο value for money επιλογή από το Inventor INV1014. Με χωρητικότητα 10 κιλών, ενεργειακή κλάση A+++, 1.400 στροφές στυψίματος και χαμηλά επίπεδα θορύβου είναι μία ολοκληρωμένη λύση ακόμα και για μεγάλες οικογένειες. Εκτός από τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, στο μπάνιο βρίσκουμε και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Από αυτά δεν πρέπει να λείπει με τίποτα μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Η ORAL B Smart 4500 Design Edition είναι η επιλογή που θα σου εξασφαλίσει σωστή στοματική υγιεινή.

Περνάμε τώρα στα υπνοδωμάτια, τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν με μία κίνηση: εγκαθιστώντας ένα κλιματιστικό. Η πρότασή μας εδώ είναι το Bosch B1ZAI0950W/ B1ZAO0950W, ένα air condition 9.000 BTU το οποίο θα δημιουργήσει την ιδανική θερμοκρασία στο χώρο. Θα βοηθήσει επίσης στο να διατηρηθεί ο αέρας καθαρός, χάρη στα φίλτρα που ενσωματώνει. Βάλε σε όλα τα παραπάνω την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την έξυπνη λειτουργία Follow Me, το WiFi και το μεγάλο ποσοστό έκπτωσης και καταλαβαίνεις πως μιλάμε για ένα από τα καλύτερα deals που μπορείς να κάνεις σήμερα σε προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης.

Από τα δωμάτια ερχόμαστε στο οικιακό σου γραφείο, το οποίο σήμερα είναι πιο χρήσιμο από ποτέ. Το κύριο συστατικό κάθε home office είναι ο υπολογιστής, οπότε εκεί εστιάσαμε την αναζήτησή μας. Μία επιλογή για βασική χρήση, που θα κάνει με άνεση streaming, browsing και office δουλειές είναι το Lenovo IdeaPad 5 14ARE05. Αν έχεις ήδη τον υπολογιστή, τότε δώσε βάση σε περιφερειακά που θα σε κάνουν πιο παραγωγικό.

Και ερχόμαστε τώρα στο αγαπημένο μας δωμάτιο, το σαλόνι! Εδώ οι αλλαγές που έχουμε σκεφτεί είναι πολλές και ξεκινάνε πρώτα από όλα από την τηλεόραση, που είναι το κέντρο της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Πριν ψάξουμε για οτιδήποτε άλλο λοιπόν, επιλέγουμε καινούργια TV. Η 55άρα QLED Samsung QE55Q70 είναι το μοντέλο που μας κέρδισε, καθώς διαθέτει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που περιμένουμε και είναι διαθέσιμε με έκπτωση μεγαλύτερη του 40%!

Η εμπειρία ψυχαγωγίας μέσω μίας νέας τηλεόρασης μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή, αν τη συνοδεύσουμε με δύο ακόμα συσκευές. Πρώτα θα φροντίσουμε να αναβαθμίσουμε τον ήχο στο σαλόνι, με την ηχομπάρα Sony HTG 700, η οποία υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X. Ό,τι κι αν stream-άρουμε πλέον θα είναι κινηματογραφικής ποιότητας χάρη στην τηλεόραση και το σύστημα ήχου. Η νέα σου τηλεόραση μπορεί να αξιοποιηθεί και για ατελείωτο gaming. Σύνδεσε σε αυτή το πολύ οικονομικό Χbox Οne S και έχεις αμέσως μία πολύ ικανή παιχνιδομηχανή έτοιμη να παίξει όλα τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Με τη νέα σου κονσόλα ολοκληρώθηκε η ανανέωση του σπιτιού! Δεν τελειώσαμε ακόμα όμως. Πάντα θα υπάρχει η ανάγκη για καθαριότητα στο χώρο σου, οπότε από τα σχέδιά σου δεν πρέπει να απουσιάζει και η κατάλληλη μικροσυσκευή. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρική σκούπα Philips FC8779/09 είναι μία ισχυρή και παράλληλα οικονομική πρόταση που μπορεί να βοηθήσει στο γρήγορο και αποδοτικό συμμάζεμα του σπιτιού.

 

Όποιο δωμάτιο του σπιτιού κι αν θες να αλλάξεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να το κάνεις. Οι Red Days της Media Markt σε περιμένουν με μεγάλες προσφορές σε δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για το σπίτι και όχι μόνο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις