Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Huawei ειρωνεύεται την Apple!

Huawei Apple

Η Huawei ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο ειρωνεύεται την Apple και τις λειτουργίες των νέων iPhone

Λίγες μέρες μετά το ειρωνικό post που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Huaweii στο οποίο ειρωνευόταν την Samsung και τη διπλή κάμερα που έχει το Galaxy Note 8, η κινεζική εταιρία ξαναχτυπά και αυτή τη φορά στο στόχαστρό της είναι η Apple και οι λειτουργίες των νέων iPhone.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε η Huawei στο Twitter φαίνεται ένα φαγωμένο μήλο και στη συνέχεια η εταιρία συμπληρώνει “Νιώθετε απογοητευμένοι; Σας έχουμε μια αληθινή έκπληξη που ξεπερνά ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα”.

Λίγες μέρες νωρίτερα η εταιρία είχε ανεβάσει ακόμα ένα post αυτή τη φορά στο Facebook, στο οποίο κοροϊδεύει την υπηρεσία αναγνώρισης προσώπου του iPhone X, αναφέροντας ότι συχνά δεν λειτουργεί και ότι τελικά η αναγνώριση προσώπου δεν είναι για όλους.

Let's face it, facial recognition isn't for everyone.Unlock the future with #TheRealAIPhone. 16.10.2017

Gepostet von Huawei Mobile am Freitag, 15. September 2017

Όπως είναι λογικό με αυτό τον τρόπο η εταιρία θέλει να προωθήσει την παρουσίαση που ετοιμάζει για το νέο της smartphone, Huawei Mate 10, που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου στο Μόναχο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις