Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Huawei πετάει σπόντες στην Samsung!

huawei mate 10

Το νέο Huawei Mate 10 θέλει να μας μεταφέρει πέρα από το γαλαξία (beyondthegalaxy) της Samsung

Μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 8 η Huawei δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία με τίτλο Welcome to the Dual Camera Family στην οποία επιβεβαιώνει την παρουσίαση του Mate 10.

Εκτός όμως από την επιβεβαίωση αυτή η Huawei πετάει σπόντα για την Samsung και το Galaxy Note 8 το οποίο είναι το πρώτο smartphone της Samsung που διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του και γι’ αυτό το λόγω πάνω από τη φωτογραφία του νέου Mate 10 υπάρχει το hashtag #beyondthegalaxy.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία το Mate 10 αναμένεται να είναι μεγαλύτερο τα προηγούμενα smartphones της εταιρίας και δεν φαίνεται να έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος όπως είχε το Mate 9 κάτω από την διπλή κάμερα.

Οι φήμες πάντως θέλουν το νέο Mate 10 να έχει EntireView Display χωρίς καθόλου περιθώρια στα πλάγια  οπότε ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν αποκλείεται να βρίσκεται κάτω από την οθόνη ή στο πλάι.

Τέλος η κάμερα του με βάση το πρώτο video teaser που κυκλοφόρησε θα είναι παρόμοια με αυτή που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία στο Mate 9 και στο P10, ( έγχρωμος αισθητήρας 12 Megapixels και μονοχρωματικός στα 20 Megapixels) και φυσικά θα έχει, όπως και στα προηγούμενα μοντέλα,  την υπογραφή της Leica.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις