Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εμφάνιση του Ed Sheeran στον 7ο κύκλο του Game of Thrones ήταν εντυπωσιακή

Η εμφάνιση του Ed Sheeran στον 7ο κύκλο του Game of Thrones ήταν εντυπωσιακή

Μπορεί να μην κράτησε ούτε πάνω από 4 λεπτά αλλά η εμφάνιση του Ed Sheeran στο Game of Thrones ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς! Δείτε τι έγινε στο πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου.

Ο 7ος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς, Game of Thrones επιτέλους έκανε πρεμιέρα. Μία ήταν όμως η εμφάνιση που μας έκανε περισσότερο εντύπωση από οτιδήποτε άλλο στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο της σεζόν, και ήταν αυτή του Ed Sheeran. Ο τραγουδιστής πήγε, τραγούδησε και έφυγε…

Στον έβδομο κύκλο του Game of Thrones, η δράση και ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι Σταρκ δικαιώνονται μετά από πολύ καιρό. Η Ντενέρις έχοντας αρκετούς συμμάχους πηγαίνει προς το Γουέστερος. Η Άρια έχει επιστρέφει στο Γούεστερος πιο εκδικητική από ποτέ. Η Σέρσει Λάννιστερ βασιλεύει πλέον στα επτά βασίλεια. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς οι Ταϊρελ και το Ντορν έχουν κηρύξει πόλεμο ενάντια στον σιδερένιο θρόνο. Και μέσα στα πολλά απρόβλεπτα στιγμιότυπα ήταν και η στιγμή που ακούσαμε τον Ed Sheeran να τραγουδά.

Ντυμένος με πανοπλία στα χρώματα του οίκου των Lannister καθόταν δίπλα στην Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams. Ο Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Stark η οποία σχολίασε: «Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει». Ο Sheeran απάντησε «Είναι καινούριο» και κάπως έτσι άρχισε και… τελείωσε η ολιγόλεπτη αλλά πολύ εντυπωσιακή guest εμφάνισή του στο Game of Thrones. Το τραγούδι ονομάζεται «Hands of Gold» και παρόλο που ανέβηκε πριν λίγο στο Youtube ξεπέρασε γρήγορα τις 150.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που τραγούδησε ο Ed Sheeran:

Ο 7 κύκλος ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου του 2017 και περιλαμβάνει 7 επεισόδια. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον 8 κύκλο που αναμένεται να προβληθεί το 2018 ή το 2019.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε