Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κι όμως, υπάρχει Ημέρα των Pokemon και μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας

Κι όμως, υπάρχει Ημέρα των Pokemon και μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας

Εσείς ποιο Pokemon προτιμάτε; Pikachu, Bulbasaur, Charizard ή Eevee;

Αν είστε από τους λάτρεις των Pokemon, τώρα μπορείτε να ψηφίσετε για το Pokemon της χρονιάς και να δώσετε… απάντηση στο αιώνιο ερώτημα των θαυμαστών του ιαπωνικού παιχνιδιού για το ποιο από τα πλασματάκια είαι το καλύτερο.

Όλα γίνονται με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Pokemon, όπως έχει καθιερωθεί η 27η Φεβρουαρίου, αφού εκείνη την ημέρα το 1996 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το video game.

Η εταιρεία Pokémon συνεργάστηκε με τη Google για να δώσει στους οπαδούς του ιαπωνικού παιχνιδιού την ευκαιρία να επιλέξουν επίσημα το αγαπημένο τους Pokemon της Χρονιάς.

«Το ξέρατε; Η Ημέρα των Pokemon γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Φεβρουαρίου, γιατί τότε κυκλοφόρησαν τα πρώτα video game Pokemon στην Ιαπωνία το 1996!» αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία.

Με αφορμή την #PokemonDay, μπορείτε να ψηφίσετε και να υποστηρίξετε το αγαπημένο σας πλάσμα στη σελίδα «Pokémon vote».

Εκεί είναι δημοσιευμένος ένας τεράστιος κατάλογος από τον οποίο μπορείτε να διαλέξετε.

Όλα τα Pokemon είναι χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες. Αρχικά γίνεται επιλογή κατηγορίας και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι ψηφίζουν το Pokemon που προτιμούν.

Όποιος είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό Google, μπορεί ψηφίσει μία φορά την ημέρα και όλες οι μορφές που παίρνει κάθε είδος εξακολουθούν να θεωρούνται ως το ίδιο Pokémon.

Η Google θα αποθηκεύσει επίσης τις ψήφους μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας και προειδοποιεί ότι δεν μπορούν να διαγραφούν. Η ψηφοφορία λήγει στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα περίεργα γιαπωνέζικα πλάσματα, τα οποία πιάνονται με τη βοήθεια μιας μπάλας, εξημερώνονται και συμμετέχουν σε μάχες, πήραν το όνομα τους από το Pocket Monsters που σημαίνει τέρατα τσέπης.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις