Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Tο νέο “ Uncharted ” μας βάζει σε νέες περιπέτειες! 

uncharted the lost legacy

Ο νέος πολυαναμενόμενος τίτλος “ Uncharted: Αναζητώντας τον χαμένο θρύλο ” κυκλοφόρησε και μας υπόσχεται νέες συναρπαστικές εμπειρίες

Το ” Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο “, είναι η νέα ανατρεπτική συνέχεια της θρυλικής σειράς που έχουμε γνωρίσει στο Playstation εδώ και αρκετά χρόνια το οποίο αλλάζει αρκετά τόσο στην ιστορία όσο και στο gameplay.

Στο νέο Uncharted πρωταγωνιστής δεν είναι ο Nathan Drake αλλά η Chloe και η Nadine οι οποίες καλούνται να βάλουν τον παίχτη σε ένα νέο κυνήγι θησαυρού στην Ινδία όπου εκεί καλούνται να λύσουν διάφορους γρίφους να αντιμετωπίσουν επικίνδυνούς εχθρούς και φυσικά να κάνουν “βόλτες” με το Jeep εμπειρία που είδαμε και στο Uncharted 4.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακά ειδικά όταν το HDR είναι ενεργοποιημένο και υποστηρίζεται από την τηλεόραση ο πήχης ανεβαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

uncharted the lost legacy

Από πλευράς Gameplay το νέο Uncharted δεν έχει πολλές διαφορές από τον προκάτοχό του αφού η όλη εμπειρία για κάποιον που έχει παίξει τους προηγούμενους τίτλους του παιχνιδιού θα είναι πολύ γνώριμη.

uncharted the lost legacy

Όπως κάθε Uncharted έτσι και το “Uncharted: Αναζητώντας τον χαμένο θρύλο” είναι πλήρως μεταφρασμένο με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους κάνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού ακόμα καλύτερη.

H διάρκεια του παιχνιδιού στο single player είναι κάπως μικρή για το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι stand alone και όχι κάποιο expansion, όμως η Naughty Dog, που έχει αναλάβει την ανάπτυξή του, καταφέρνει (αν και σύντομα) να μας παρουσιάσει μία νέα ιστορία για το Uncharted επενδύοντας σε νέους πρωταγωνιστές πράγμα που μας δείχνει ότι ο τίτλος μπορεί και να έχει συνέχεια.

Φυσικά για εκείνους που τελειώσουν το single player, η εμπειρία συνεχίζεται αφού έχουν την επιλογή των multiplayer modes του «Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη», τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους όσους αποκτήσουν το παιχνίδι.

Τέλος το νέο “Uncharted: Αναζητώντας τον χαμένο θρύλο” είναι διαθέσιμο από τις 23 Αυγούστου αποκλειστικά για PS4 και PS4 Pro

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις