Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ιδρύει τμήμα eSports!

Ο Παναθηναϊκός ιδρύει τμήμα eSports!

O Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε την ίδρυση ειδικού τμήματος eSports, για να μπει στον κόσμο του eGaming.

Μετά τις μεγάλες ομάδες όπως είναι η Σάλκε, η Παρί, ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Βαλένθια και η Δυναμό Κιέβου, έτσι και η ομάδα eSports  του Παναθηναϊκού θα παίρνει μέρος σε παγκόσμια πρωταθλήματα League of Legends, Starcraft, Dota2, Counter-Strike, FIFA και NBA2K.
Η κίνηση αυτή λογικά θα κάνει και άλλες ελληνικές ομάδες να ιδρύσουν τέτοια τμήματα eSports και με αυτό τον τρόπο θα φέρει επιτέλους στην ελληνική πραγματικότητα τα eSports τα οποία βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο.
 
“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., πραγματοποιεί μία πρωτοποριακή κίνηση που αναμένεται να προσδώσει στο Σύλλογο σημαντικά οφέλη και παράλληλα, μέσω αυτής της καινοτομίας, απευθυνόμαστε σε Έλληνες παίκτες που ήδη διακρίνονται στο εξωτερικό και πλέον τους δίνουμε έξτρα κίνητρο και οργανωτικό πλαίσιο ως προς την ενασχόλησή τους με τα eSports. Ο ανταγωνισμός σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και ο συνδυασμός ταχύτητας, ακρίβειας, στρατηγικής σκέψης, ομαδικότητας κ.α. αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικός και αποτελεί επιλογή από ευρύ κοινό ως ψυχαγωγία (θεατές) αλλά και καριέρα (παίκτες). Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως και άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι παγκοσμίως, εναρμονίζεται στα δεδομένα της εποχής, πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο” δήλωσε ο πρόεδος του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην επίσημη ιστοσελίδα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε