Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ «ξετυλίγει» το ταλέντο του στο gaming

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο πρωταγωνιστής του Έτερος Εγώ «ξετυλίγει» το ταλέντο του στο gaming

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αφήνει για λίγο την υποκριτική και το ρόλο του Δημήτρη Λαϊνη, που απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV και πιάνει τα game controllers, στην εκπομπή Game R1, την Παρασκευή 5/2.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στα στούντιο της COSMOTE TV, όπου αποκάλυψε στον Παύλο Παπαπαύλου πώς μυήθηκε στον κόσμο των videogames και με ποιους συναδέλφους του μοιράζεται το ίδιο χόμπι. Θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο video game;

Είναι τα video games μια μορφή τέχνης; Σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Από τη συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά στην αγαπημένη του nextgen κονσόλα, ενώ έδειξε το ταλέντο του στο gaming, μέσα από μία αναμέτρηση με τους συντελεστές του Game R1.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 5/2 στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube (21.00), ενώ μέρος αυτής θα προβληθεί στο νέο επεισόδιο του Game R1 την ίδια ημέρα στις 22.30, στο COSMOTE SPORT 1HD. Επίσης, η συνέντευξη, καθώς και το επεισόδιο της εκπομπής θα είναι διαθέσιμα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μέσα από τους on demand καταλόγους της COSMOTE TV.

Στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο Game R1 ραντεβού έρχεται και η δοκιμή του πολυαναμενόμενου Little Nightmares II της Bandai Namco.

 

Από το Σάββατο 6/2, το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις