Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Rise of the Tomb Raider: Η Lara ήρθε και στο Playstation 4

Rise of the Tomb Raider: Η Lara ήρθε και στο Playstation 4

Επιτέλους μετά από περίπου ένα χρόνο οι κάτοχοι του PS4 θα μπορούν να δουν τις νέες περιπέτειες της Lara Croft

Το Rise of the Tomb Raider κυκλοφόρησε στο 2015 αποκλειστικά για το Xbox και PC όμως πλέον έρχεται ανανεωμένο και ολοκληρωμένο στο Playstation 4 για να μπορούν και οι παίχτες της κονσόλας τη Sony να μπουν στον κόσμο της Lara Croft.
To Rise of the Tomb Raider, σας ταξιδεύει στις πιο όμορφες και παράλληλα εχθρικές τοποθεσίες της γης με την Lara Croft να αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή με σκοπό να βρει το μυστικό της αθανασίας.

Το παιχνίδι εκτός από τα πολύ καλά γραφικά τόσο στα cinematics όσο και στο gameplay  προσφέρει ένα αρκετά καλό σύστημα χειρισμού το οποίο αν και στην αρχή είναι λίγο παράξενο, τελικά βοηθάει.
Εκτός όμως από το βασικό παιχνίδι το Rise of the Tomb Raider στο Playstation 4 έρχεται παρέα με όλα τα DLC δηλαδή τα Baba Yaga: The Temple of the Witch, Cold Darkness Awakened, 5 skins για τη Lara, στολή και όπλο που θυμίζουν το Tomb Raider 3, και πολλά ακόμα ενώ παράλληλα φέρνει και νέο περιεχόμενο όπως είναι το Blood Ties που είναι για το PlayStation VR και το Lara’s nightmare mode.
Φυσικά οι κάτοχοι του Rise of the Tomb Raider σε Xbox One και PC μπορούν να βρουν το νέο περιεχόμενο ως DLC.
Το Rise of the Tomb Raider είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξει κάποιος που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την Lara αλλά και όσοι θέλουν να την γνωρίσουν για πρώτη φορά…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε