Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Το Black Friday 2023 πλησιάζει, ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία στα Public!

Το Black Friday 2023 πλησιάζει, ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία στα Public!

Για ένα πολύ μεγάλο αριθμό καταναλωτών δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από εκείνη που θα αγοράσουν ένα προϊόν σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Ένα αντικείμενο ή ίσως μια ηλεκτρική συσκευή που απαντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και μάλιστα, όταν το βρίσκουν διαθέσιμο σε τιμή ευκαιρίας. Γι’ αυτό και η Black Friday είναι από τις καλύτερες περιόδους, καθώς είναι οι μέρες εκείνες που όλοι μπορούν να βρουν εκπληκτικά προϊόντα σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Πότε ήρθε στην Ελλάδα και πότε είναι η φετινή Black Friday;

Από το 2016, οπότε και τα Public έφεραν τη Black Friday στην ελληνική αγορά, όχι μόνο οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν αλλάξει, αλλά η συγκεκριμένη ημέρα, πέτυχε να καθιερωθεί στο σύνολο του λιανικού εμπορίου και όχι μόνο. Η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, η οποία φέτος «πέφτει» στις 24/11, είναι η κορύφωση μίας περιόδου με εντυπωσιακές εκπτώσεις και προσφορές. Black Friday 2023, λοιπόν, στις 24 Νοεμβρίου φέτος!

Πώς να προετοιμαστείς για την Black Friday 2023

Όσοι θέλουν να αδράξουν τις πραγματικές ευκαιρίες που θα βρουν στα καταστήματα Public, θα πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους από τώρα, καθώς η 24η Νοεμβρίου απέχει περίπου ένα μήνα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτή η «Black Friday προετοιμασία»;

Βήμα 1ο – Κάνε εγγραφή: Μία εξαιρετική ιδέα όπου οι καταναλωτές συμπληρώνουν την ειδική φόρμα που έχουν δημιουργήσει τα Public, προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και διαρκώς για όλες τις προσφορές. Η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα σε μια σειρά από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, σε ευρεία γκάμα κατηγοριών.

Βήμα 2ο – Οργανώσου, με δόσεις: Όσον αφορά το θέμα των διαθέσιμων χρημάτων, που πάντα είναι ζητούμενο, στα Public  υπάρχουν  ευέλικτες λύσεις πληρωμής, ακόμη και χωρίς πιστωτική κάρτα. Η πρώτη επιλογή είναι η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει στον καταναλωτή να πληρώσει για την αγορά του σε 3 άτοκες δόσεις. Αν χρειάζεται περισσότερες δόσεις, τότε κάποιος μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία Flex Pay και να δημιουργήσει το δικό του πλάνο, με έως 36 δόσεις!

Βήμα 3ο – Κάνε λίστα: Όσον αφορά τα διαθέσιμα προϊόντα, η λίστα είναι άκρως εντυπωσιακή και, το κυριότερο, περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, ώστε να μη βρεθεί ο καταναλωτής προ εκπλήξεων και καταλήξει να παραλάβει το προϊόν που έχει επιλέξει με την έλευση του… νέου έτους. 

Κάνε ζέσταμα με Pre-Black Friday deals!

Στη λίστα των Public οι επιλογές είναι ανεξάντλητες στους τομείς της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να περιμένεις μέχρι την “Μαύρη Παρασκευή”! Από έναν υπολογιστή ή smartphone, μέχρι μία καινούρια τηλεόραση με τεχνολογία OLED, από smartwatches και αξεσουάρ μέχρι προϊόντα gaming, αλλά και σε μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές. Επιπλέον, υπάρχει τεράστια διαθεσιμότητα και ποικιλία σε βιβλία, audiobooks, αλλά και προϊόντα health & fitness.

Κάνε ζέσταμα λοιπόν, από τώρα!

Γιατί Black Friday και φέτος σημαίνει Public!

Η Black Friday φέτος στα Public θα είναι η χαρά όσων αναζητούν πραγματικές ευκαιρίες και εκπτώσεις, η περίοδος  όπου τα καταναλωτικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη προετοιμασία και οι επιλογές για ευελιξία στις πληρωμές!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις