Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το καλύτερο δώρο για την Πρωτοχρονιά έχει «όνομα»: HUAWEI MatePad 11

Το καλύτερο δώρο για την Πρωτοχρονιά έχει «όνομα»: HUAWEI MatePad 11

Ο Άγιος Βασίλης εδώ στα… μέρη μας φτάνει την Πρωτοχρονιά, οπότε αν δεν έχετε ακόμη εξορμήσει στα μαγαζιά για το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σας, σας έχουμε το απόλυτο gadget.

Εντάξει, δεν είναι απλά ένα gadget. Είναι ένα tablet που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, ένα δώρο που θα προσφέρει χαμόγελα στους αγαπημένους σας, ειδικά αν είναι λάτρεις της τεχνολογίας, ένα δώρο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για την επιλογή σας.

Και το όνομα αυτού: HUAWEI MatePad 11! Ένα tablet που… απέχει από τα άλλα, με χαρακτηριστικά που θα ήθελε και ο πιο απαιτητικός χρήστης και με το εκπληκτικό Magnetic Keyboard να προσφέρεται δωρεάν (ε τι γιορτές θα ήταν χωρίς δώρο;), για να μπορείτε να μετατρέψετε το tablet σε laptop!

Δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε tablet. Το HUAWEI MatePad 11 είναι ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο που ξεπερνά τα στενά όρια του ορισμού «tablet».

Θέλετε κι άλλα για να πειστείτε ότι είναι το απόλυτο δώρο για τις γιορτές; Καλώς! Change accepted! Το HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο με refresh rate 120 Hz για εκπληκτικά γραφικά και χειρόγραφες σημειώσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ανανέωση σε χρόνο dt για τους… ανυπόμονους και υπέροχη εικόνα όχι μόνο για δουλειά αλλά και για διασκέδαση.  

Χάρη στο HarmonyOS, το HUAWEI MatePad 11 διαθέτει ολοκαίνουργιες λειτουργίες. Η νέα επιφάνεια εργασίας tablet είναι πιο οργανωμένη από ποτέ, προκειμένου οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σημαντικές πληροφορίες πιο εύκολα. Επίσης, το HUAWEI MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών -από smartphone έως υπολογιστές- για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Για όλα αυτά, υπάρχουν και παραδείγματα που θα σας πείσουν πως το HUAWEI MatePad 11 είναι το δώρο που ψάχνατε. Και είναι βγαλμένα από τη ζωή, όχι αστεία!

Για έναν μαθητή ή έναν φοιτητή το MatePad 11 μπορεί να γίνει το «εργαλείο» που θα λύσει τα χέρια τους όταν θα πρέπει να κάνουν εργασίες κατά την περίοδο των γιορτών. Όπου κι αν βρίσκονται, με το HUAWEI MatePad 11 έχουν μαζί ένα laptop, αφού έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο (σ.σ. δίνεται δωρεάν μην ξεχνιόμαστε) τους δίνει την ευκαιρία να εργαστούν όπου θέλουν.

Το HUAWEI MatePad 11 προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα δημιουργίας ενός «έξυπνου γραφείου» για τον επαγγελματία μέσα από τις επιλογές διασυνδεσιμότητας, τη μεγάλη σε διάρκεια μπαταρία και την εκπληκτική οθόνη που διαθέτει.

Κι αν θέλετε κι άλλα… μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις