Τεχνολογία

Το Playstation Network έπεσε θύμα hacker!

Οι ιστοσελίδες του PSN (PlayStation Network) και του Sony PlayStation φαίνεται πως δέχθηκαν επίθεση από την ομάδα hacker "Anonymous".

Η ομάδα hacker “Αnonymous” που πέρυσι έγινε γνωστή με τις επιθέσεις της στην Amazon και στην Master card, πριν λίγες ώρες, εξαπέλυσε μία DDoS (Distributed Denial of Service) επίθεση στα site της Sony καθώς και στα portal που συνδέονται με το Playstation.

Ο λόγος των επιθέσεων αυτών είναι η στήριξη της ομάδας σε δύο άλλους hackers οι οποίοι έχουν καταφέρει να σπάσουν το Playstation και η Sony έχει κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Τέλος η ομάδα άφησε ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί ακριβώς τους λόγους της επίθεσης ενώ απειλή οτι αν δεν εκπληρωθούν τα αιτήματά της θα υπάρξουν και άλλες επιθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Η διασφάλιση της καθολικής ψηφιακής προσβασιμότητας αντικείμενο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΙΤΕ
Στόχος η ενίσχυση της καθολικής προσβασιμότητας στις ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες και η προώθηση της ψηφιακής ένταξης, ιδίως για τα ΑμεΑ
Βασίλης Χαρμανδάρης (Πηγή φωτό: Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας)