Τεχνολογία

Το THEiPad.gr κληρώνει 4 promo codes για το πρώτο ελληνικό παραμύθι στο iPad!

Κερδίστε στο διαγωνισμό του THEiPad.gr, ένα εκπληκτικό παραμύθι που σίγουρα θα σας αγγίξει και θα σας καθηλώσει στο μοναδικό κόσμο της φαντασίας.

Η συνεργασία της Αργυρώ Μαργαρίτη Σαρακηνού με τον Βασίλη Σαρακηνό είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργηθεί “Το Ανείπωτο Παραμύθι” το οποίο αποτελεί ένα ελληνικό interactive παραμύθι αποκλειστικά για το iPad

Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, γεμίζει τον αναγνώστη μυρωδιές, του γαργαλάει τη γλώσσα με χρυσόμελο και λουλουδοχυμούς και τον ταξιδεύει στα μονοπάτια της ζωγραφιάς μέσα στο δάσος.

Ευφάνταστοι ήρωες και παραμυθάδες που περιμένουν το Μεγάλο Πανηγύρι για να φτάσουν στη χώρα των παραμυθιών, να μάθουν καινούργιες ιστορίες που θα μαγέψουν.

Κι όλα αυτά μαζί με μυστήριο και αγωνία αφού κάποιος προσπαθεί να ξεγελάσει για να σβηστούν μια για πάντα τα παραμύθια.

Επίσης είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή στην κατηγορία του iTunes, New & Noteworthy των βιβλίων για το ελληνικό app store και σίγουρα δείχνει το δρόμο σε πολλούς ακόμα συγγραφείς για να κυκλοφορήσουν τα βιβλία τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Τέλος η τιμή του βιβλίου είναι 4,99€ και μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ αν θέλετε μπορείτε να κερδίσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό του THEiPad.gr που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15/4/2011 12:00 το μεσημέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο