Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Watch Dogs 2 Preview

Watch Dogs 2 Preview

Παίξαμε το νέο Watch Dogs 2 και τελικά είναι πολύ ωραίο να είσαι hacker στο Σαν Φρανσίσκο

Η συνέχεια του Watch Dogs που είδαμε το 2014 κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου όμως το newsit.gr είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για 2 ώρες στα γραφεία της CD Media το νέο Watch Dogs 2 στο Playstation 4.
Αν και τα trailers και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από τη Ubisoft μας είχαν δώσει μία μικρή ιδέα για το τι συμβαίνει στο Watch Dogs 2, το παιχνίδι με μία πρώτη ματιά είναι πολύ προσεγμένο και καλοσχεδιασμένο.
Ο παίχτης παίρνει το ρόλο του Marcus Holloway, ενός hacker που έχει ως φιλοδοξία να γίνει μέλος των DedSec, της μεγαλύτερης ομάδας χάκερ του Σαν Φρανσίσκο όμως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα αφού θα πρέπει να περάσει πολλές αποστολές και side missions για να μπορέσει να γίνει αυτό πραγματικότητα.
Το Gameplay του Watch Dogs 2 έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τον πρώτο τίτλο της σειράς όμως κι εδώ ο παίχτης θα πρέπει να αποφασίσει τι τακτικές θα ακολουθήσει για να μπορέσει να πετύχει το στόχο του κάθε φορά. 
Έτσι θα πρέπει να επενδύσει στα skills του ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού του οπότε αν του αρέσει το hacking που είναι και το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού θα πρέπει να προσθέσει τις αντίστοιχες ικανότητες οι οποίες είναι πάρα πολλές μιας και πλέον μπορεί να χακάρει κυριολεκτικά τα πάντα.
Ο χάρτης του Σαν Φρανσίσκο στο παιχνίδι είναι τεράστιος και δεν ήταν λίγες οι φορές που απλά “πήραμε” ένα αμάξι ή μηχανή ή σκάφος και βολτάραμε μέσα στην πόλη χαζεύοντας τα αξιοθέατα.
Γενικότερα  η Ubisoft δεν θα μπορούσε να κάνει το Watch Dogs 2 να μην μοιάζει καθόλου με το πρώτο, όμως οι βελτιώσεις που έχει κάνει η εταιρία κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και σίγουρα θα κρατήσουν περισσότερο τον παίχτη

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε