Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εύβοια: Σπαραγμός στη Χαλκίδα για το θάνατο της μικρής Μαρίας!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι που βλέπετε στη φωτογραφία, βγήκε από το σπίτι με το ποδήλατό του – Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τη γειτονιά της…

Σπαραγμός στην Χαλκίδα για τον θάνατο της 10χρονης Μαρίας από την Αλβανία. Το κοριτσάκι πάλεψε 20 ημέρες για να κρατηθεί στην ζωή, αλλά δυστυχώς έχασε την μάχη και έγινε αγγελούδι στον ουρανό.

Η μικρή Μαρία τραυματίστηκε σοβαρά πριν 20 ημέρες, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στη διασταύρωση των οδών Στύρων και Θράκης, που βλέπετε στην φωτογραφία του eviazoom.
ΦΩΤΟ από eviazoom

Επικράτησε πανικός και περαστικοί βρέθηκαν στο σημείο. Με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί στην Αθήνα.

Από τότε νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα και τελικά η μικρή Μαρία υπέκυψε στα τραύματά της.
ΦΩΤΟ από eviazoom

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου, στις 18.00 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πέλλα: Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν στο κρεβάτι του σπιτιού – Μαρτυρικός θάνατος στα χέρια των ληστών!

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!


Ρόδος: ”Με βίασε 3 φορές σε τουαλέτα σχολείου και στο διαμέρισμά του – Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση στη ζωή μου”!

Αχαϊα: ”Ο θάνατος της γυναίκας στο εξοχικό δεν σχετίζεται με τη σπασμένη τζαμαρία της κουζίνας” – Οι διαπιστώσεις και το αναπάντητο ερώτημα!

Κρήτη: Ήρθε για διακοπές και προσέφερε ζωή με το θάνατό της!


Σκύρος: Σάλος και νέες μαρτυρίες για τον διευθυντή του νοσοκομείου με τη Ferrari που δεν ήταν γιατρός – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε