Χωρίς κατηγορία

1.567 οι παραβάσεις για άσκοπη κυκλοφορία την Τρίτη

1.567 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις καταγράφηκαν από την ΕΛΑΣ σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ.

Οι παραβάσεις έχουν ως εξής ανα περιοχή: 814 στην Αττική, 167 στη Θεσσαλονίκη, 93 στην Κρήτη, 80 στα Ιόνια Νησιά, 71 στην Κεντρική Μακεδονία, 67 στη Δυτική Ελλάδα, 54 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 46 στη Θεσσαλία, 45 στο Νότιο Αιγαίο, 39 στην Πελοπόννησο, 33 στη Στερεά Ελλάδα, 24 στην Ήπειρο, 19 στο Βόρειο Αιγαίο και 15 στη Δυτική Μακεδονία. Από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 57.595 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.   

40 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός νομού

Επίσης σε 40 ανήλθαν, οι παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός νομού τόπου κατοικίας, χθες, Τρίτη 28 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: 25 στην Αττική, 11 στην Κεντρική Μακεδονία, 3 στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Δυτική Ελλάδα. Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 32 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι, από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.341 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα, ενώ σε 877 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Επίσης, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.α.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.

Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 541 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 517 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν χωράγανε τα ζώα στις εκτάσεις», είπε στην Εξεταστική η διευθύνουσα σύμβουλος της “Neuropublic ΑΕ”, Ρόζα Γαργαλάκου
«Ποια η μέρα ημερολογιακή ημέρα του έτους που ο κ. Βάρρας είχε το πρόβλημα του με την Neuropublic, και ποια μέρα ήταν που την ευχαριστούσε για τις υπηρεσίες της;», διερωτήθηκε
Ρόζα Γαργαλάκου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό