Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

5 εύκολοι τρόποι να πετύχεις μια smart casual εμφάνιση

5 εύκολοι τρόποι να πετύχεις μια smart casual εμφάνιση

Όσο δελεαστικό και αν είναι να αφήσετε στην άκρη το καθημερινό πουκάμισο για φαρδιά casual κομμάτια μετά από μια εβδομάδα που περάσετε φορώντας κοστούμια, υπάρχουν ορισμένα events που προκύπτουν το Σαββατοκύριακο (ακόμη και μετά την δουλειά) που απαιτούν να είστε κατάλληλα ντυμένοι.

Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι μια smart casual εμφάνιση δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει το τυπικό πουκάμισο. Με τα ανδρικά ρούχα να γίνονται πιο περιπετειώδη και τους ενδυματολογικούς κώδικες πιο χαλαρούς, αυτοί οι πέντε συνδυασμοί είναι η απόδειξη ότι σίγουρα μπορείτε να φαίνεστε καταπληκτικοί αυτή τη σεζόν, χωρίς να φοράτε πουκάμισο.

Απελευθερωθείτε από τους κανόνες

Το να μην φοράτε πουκάμισο ορισμένες φορές απαιτεί την προσθήκη συγκεκριμένων ρούχων που θα κάνουν πιο κομψό το επάνω μέρος της εμφάνισης σας.

Έτσι η εμφάνιση σας θα πρέπει σίγουρα να περιλαμβάνει κάποιου είδους tailoring, είτε πρόκειται για ένα blazer ή ένα πολυτελες jacket, σε συνδυασμό με ένα απλό υφασμάτινο παντελόνι ή τζιν.

Έμφαση θα πρέπει επίσης να δοθεί στο ύφασμα και την κοπή των κομματιών, εξασφαλίζοντας ότι η εφαρμογή τους θα είναι άνετη (ποτέ σφιχτή) και η παλέτα των χρωμάτων καλαίσθητη και κλασική – γήινες αποχρώσεις και παραδοσιακά prints, όπως οι ρίγες και το καρό, είναι όλα νικητές.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις