Χωρίς κατηγορία

5 ολοκαίνουργια φθινοπωρινά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Η επιλογή ενός αρώματος είναι ακριβώς σαν την επιλογή ενός outfit, έτσι, όπως δεν μπορείτε να φορέσετε ένα λινό παντελόνι το φθινόπωρο, δεν μπορείτε να φορέσετε και ένα άρωμα που ταιριάζει περισσότερο με το “ελεύθερο πνεύμα” του καλοκαιριού όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν.

Σίγουρα μπορείτε να αγοράσετε ένα κλασικό άρωμα που να είναι ιδανικό όλες τις σεζόν, αν ωστόσο είστε από τους τύπους που τους αρέσει να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν νέες μυρωδιές κάθε εποχή του χρόνου, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, καθώς η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει ορισμένα νέα αρώματα που θα “τυλίξουν” τις αισθήσεις σας, σαν ένα φθινοπωρινό outfit.

Gucci A Gloaming Night

Το Gucci A Gloaming Night είναι ένα νέο λουλουδάτο και ξυλώδες άρωμα για γυναίκες και άνδρες, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 υπό τη συλλογή Gucci Alchemist’s Garden.

Κομψό και βαθύ, αυτό το άρωμα φέρει νότες κανέλας, βετιβέρ και πατσουλί. Είναι κλεισμένο σε ένα ρουμπινί-κόκκινο πολυτελές μπουκαλάκι, εμπνευσμένο από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Πρόκειται για ένα πραγματικό “στολίδι” της συλλογής, και αποτελεί ωδή σε μια μαγευτική, μυστηριώδη βραδινή ώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
48 ώρες στο Λονδίνο
“To Be or Not To Be”. Το γνωστό δίλημμα του Σαίξπηρ πάντα γυρίζει μέσα στο μυαλό μας όταν προσγειωνόμαστε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου...
Aerial view of finance district in London
Πιερρακάκης για Προϋπολογισμό 2026: Συνεκτικό δίχτυ προστασίας για την οικογένεια, τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ο Προϋπολογισμός του 2026 συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης της πλειονότητας των εργαζομένων
Κυριάκος Πιερρακάκης