Χωρίς κατηγορία

USTA: 45 εκατ. ευρώ για τις «πληγές» που άνοιξε ο κορονοϊός

Διαβάστε από πού θα εξοικονομηθεί αυτό το σημαντικό ποσό, προκειμένου να τονωθεί το άθλημα του τένις στις ΗΠΑ, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Μετά την πρωτοβουλία που πήρα η Ομοσπονδία τένις της Γαλλίας (μέτρα στήριξης ύψους 35 εκ. ευρώ) ήρθε η σειρά της αντίστοιχης των ΗΠA, προκειμένου να βοηθήσει το άθλημα να… ορθοποδήσει, λόγω του κορονοϊού.

H ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ (USTA) ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 45 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες από τον κορονοϊό στο άθλημα στις ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, τα μισά χρήματα θα προέρχονται από περικοπές σε μισθούς των διοικητικών στελεχών της Ομοσπονδίας αλλά και από την αναστολή των προγραμμάτων ανάπτυξης για τους αθλητές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της USTA, Μάικ Ντόους, τόνισε ότι  το  σχέδιο στήριξης θα εξαρτηθεί και από την διεξαγωγή του US Open  που είναι προγραμματισμένου να διεξαχθεί 31 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου 2020. Η διεξαγωγή ή όχι  θα αποφασιστεί τον Ιούνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3