Χωρίς κατηγορία

Αναστασιάδης: Τιμή και δόξα σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της Κύπρου!

«Γιορτάζουμε σήμερα την 61η επέτειο από την εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενός κράτους που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των αγώνων για αποτίναξη του αποικιακού ζυγού. Τιμή και δόξα σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της πατρίδας μας» δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τιμή και δόξα σε όσους υπερασπίστηκαν την κυριαρχία και ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας όταν δοκιμάστηκε. Τιμή και δόξα σε όσους υπερασπίστηκαν την εδαφική ακεραιότητα κατά την τουρκική εισβολή το 1974», αναφορικά με την σημερινή επέτειο της Κύπρου.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1