Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτή η μοναστηριακή συνταγή πηγαίνει τους καλοκαιρινούς μεζέδες σε άλλο επίπεδο!

Αυτή η μοναστηριακή συνταγή πηγαίνει τους καλοκαιρινούς μεζέδες σε άλλο επίπεδο!

Αυτήν την εποχή οι τηγανιτές αγκινάρες θα δώσουν μία διαφορετική νότα γεύσης στο τραπέζι με τα τηγανητά κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες. Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιαστείτε.

Για την παραδοσιακή αυτή νόστιμη και απολαυστική συνταγή θα χρειαστούμε 12 αγκινάρες καθαρισμένες, περίπου ένα λίτρο νερό σε ένα βαθύ μπωλ, αλεύρι όσο πάρει, για να γίνει χυλός όχι, όμως, πολύ πηχτός, αλάτι και βέβαια, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις