Χωρίς κατηγορία

“Αυτοψία”  του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΘΑ στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ) στη Λάρισα επιθεώρησε ο γγ του YΠΕΘΑ, Αντώνιος Οικονόμου προκειμένου να ενημερώσει τον υπουργό N. Παναγιωτόπουλο σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός και τις επιπτώσεις στη παραγωγική λειτουργία της μονάδας. 
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου εστίασε στα προβλήματα των τριών κτηρίων που χαρακτηρίστηκαν «κίτρινα» και ζήτησε να σφραγιστούν έως ότου αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές.
 
Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα