Χωρίς κατηγορία

Δείτε το πολυτελές σπίτι που πουλάει η Rihanna για 7,8 εκατ. δολάρια

Eκτός από σπουδαία τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, η Rihanna είναι και περήφανη ιδιοκτήτρια πέντε πολυτελών ακινήτων αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μόνο στο Λος Άντζελες.

Ένα από αυτά είναι μια κατοικία στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία αγόρασε το 2017 για 6,8 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μια κατοικία που διατέθηκε προς πώληση στα τέλη του 2018, με την ζητούμενη τιμή να ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια, η οποία στην συνέχεια βγήκε εκτός αγοράς και ήταν διαθέσιμη για ενοικίαση προς 35.000 δολάρια/μήνα.

Τώρα, και έχοντας ήδη πολλά ακίνητα στην περιοχή, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξαναβάλει το ακίνητο προς πώληση για 7,8 εκατ. δολάρια.

Το σπίτι εκτείνεται σε 660 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, οκτώ πλήρη και δύο μισά μπάνια και μια ανεξάρτητη σουίτα επισκεπτών.

Διαθέτει ατσάλινα κουφώματα, δάπεδα από ξύλο και πέτρα, και μίνιμαλ διακόσμηση.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ