Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Μείωση του ΦΠΑ των αγροτών στο 13% εξήγγειλε η Φώφη Γεννηματά!

Εκλογές 2019: Μείωση του ΦΠΑ των αγροτών στο 13% εξήγγειλε η Φώφη Γεννηματά!
Intime News (αρχείο)

Τους διαχρονικούς δεσμούς του Κινήματος Αλλαγής με την ύπαιθρο και τον αγροτικό κόσμο υπενθύμισε η Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στο Διαλογητήριο Φρούτων Τσομλέκτσογλου στην Έδεσσα.

“Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ που έδωσαν πνοή στην ελληνική περιφέρεια και βελτίωσαν τη ζωή των αγροτών. Σήμερα, στο Κίνημα Αλλαγής στο “Σχέδιο Ελλάδα” θεωρούμε ότι είναι πρωταρχικός πυλώνας για την ανάπτυξη ο πρωτογενής τομέας. Και ταυτόχρονα, επιδιώκουμε την ανακούφιση και τη βελτίωση των εισοδημάτων των αγροτών”, είπε η κ. Γεννηματά και δεσμεύτηκε στη μείωση του ΦΠΑ στους αγρότες στο 13%.

“Επιδιώκουμε την ανακούφιση και τη βελτίωση των εισοδημάτων των αγροτών με μείωση της φορολογίας στο 13%, με μείωση των εισφορών, με ακατάσχετο και αφορολόγητο των επιδοτήσεων, με κάρτα αγροτικού πετρελαίου για τη μείωση του κόστους παραγωγής και συγκεκριμένες προτάσεις για την επιτάχυνση των διαδικασιών στον ΕΛΓΑ, τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως είπε, κυριολεκτικά τους γονάτισε με τις καθυστερήσεις, με την υπερφορολόγηση, με τις αυξημένες εισφορές, αλλά και την αύξηση του κόστους παραγωγής και πρόσθεσε ότι ο αγροτικός κόσμος δεν έχει πια καμία άλλη ανοχή απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 7 Ιουλίου η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής. Καλούμε όσους απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες που θέλοντας να απαλλαγούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στράφηκαν στις ευρωεκλογές στη ΝΔ να μην απεμπολήσουν την προοδευτική τους ταυτότητα. Να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής που μπορεί να είναι το ισχυρό αντίβαρο και στην συντήρηση και στον λαϊκισμό”, υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις